Blog
Mar 10

Crowe, nou soci col·laborador de la UPM

La UPM ha signat avui un acord de col·laboració amb la firma global de serveis professionals, Crowe. Aquesta col·laboració té com a objectiu treballar en la divulgació d’informació i l’assessorament professional en el marc dels ajuts provinents dels fons europeus per a les empreses associades a la UPM, facilitant l’accés als serveis del Next Generation Center of Excellence de Crowe en condicions especials.

La indústria metal·lúrgica és una de les deu més innovadores a Espanya encara que la despesa en R+D+i es troba molt per sota de la mitjana de la resta de sectors. Així doncs, aquesta col·laboració permetrà al conjunt de les més de 18.000 empreses associades dur a terme projectes més ambiciosos de R+D+i, Sostenibilitat o Transformació Digital.

Per la seva banda, Omar Garzesi, Soci de l’àrea d’Ajuts i Incentius a Crowe, amb més de quinze anys d’experiència en aquest àmbit, serà el responsable d’assessorar la patronal i assegura que les ajudes provinents del NextGen són una oportunitat immillorable per accelerar el desenvolupament econòmic i social de Catalunya, doncs permetran que les empreses industrials puguin adaptar-se als canvis i donar resposta als reptes actuals, amb uns recursos econòmics públics sense precedents.

 


La signatura ha tingut lloc a la seu de la Patronal. El president de la UPM, Jaume Roura, destaca aquest acord: «Crowe ajudarà a que el projecte demanat inicialment per a les empreses a Europa, arribi a bon port. A més, com acord és important per a tots els associats ja que l’oferta de servei que donarà serà 360º». Per la seva banda, Omar Garzesi, Soci d’Ajudes i Incentius de Crowe, ha afegit: «Els Fons Europeus són la gran oportunitat de les empreses per fer una transformació digital i de sostenibilitat. I també en un moment tan complicat com el que ens ha tocat viure ara. Estem encantats d’aquest acord amb la UPM».

X