Blog
Oct 27

Convocatòria d’ajuts ICEX

Participació en fires internacionals 2022

L’ICEX Espanya Exportació i Inversions convoca un seguit d’ajuts, cofinançats pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), en el marc del Programa Operatiu Pluriregional d’Espanya, per participar en les següents fires internacionals, jornades tècniques i missions directes empresarials.  Les condicions de cada ajut s’especifiquen a la respectiva convocatòria.  

Participació agrupada en fires: 

Participació agrupada a la fira EXPO RIVA SCHUH y GARDA BAGS 2022 a Riva del Garda (Itàlia) – del 15 al 18 de gener de 2022, sector de la indústria del cuir i del calçat. Data límit: 26/11/2021.

Participació agrupada a la fira TUBE & WIRE 2022 – Düsseldorf – del 9 al 13 de maig de 2022, sector de la fabricació d’elements metàl·lics per a la construcció forja, estampació i embotició de metalls; pulverimetal·lúrgia, fabricació d’altres productes metàl·lics, fabricació de cisternes, grans dipòsits i contenidors de metall; captació, depuració i distribució d’aigua, tractament i revestiment de metalls; enginyeria mecànica general per compte de tercers, fabricació de generadors de vapor, excepte calderes per a calefacció central. Data límit: 09/03/2022.

Participació agrupada a la fira PCHI XINA 2022 – Shanghai – del 2 al 4 de març de 2022, sector de la industria química. Data límit: 30/11/2021.

Participació agrupada a la fira IWF 2022 – Atlanta – del 23 al 26 d’agost de 2022, sector la fabricació d’elements metàl·lics per a la construcció, fabricació de cisternes, grans dipòsits i contenidors de metall, tractament i revestiment de metalls; enginyeria mecànica general per compte de tercers, fabricació de maquinària i equip n.c.o.p., fabricació de generadors de vapor, excepte calderes per a calefacció central Fabricació d’articles de ganiveteria i coberts, eines i ferreteria forja, estampació i embotició de metalls; pulverimetal·lúrgia, fabricació d’altres productes minerals no metàl·lics, fabricació d’altres productes metàl·lics. Data límit: 30/06/2022.

Participació agrupada a la fira INTERZUM 2022 – Bogotà- del 10 al 13 de maig de 2022, sector de la fabricació de maquinària i equip n.c.o.p., fabricació d’elements metàl·lics per a la construcció, fabricació d’altres productes metàl·lics, fabricació de generadors de vapor, excepte calderes per a calefacció central, tractament i revestiment de metalls; enginyeria mecànica general per compte de tercers, fabricació d’altres productes minerals no metàl·lics, fabricació de cisternes, grans dipòsits i contenidors de metall, fabricació d’articles de ganiveteria i coberts, eines i ferreteria, forja, estampació i embotició de metalls; pulverimetal·lúrgia. Data límit: 01/03/2022.

Participació agrupada a la fira MICAM 2022 – Milà- del 20 al 23 de febrer 2022, sector de la indústria del cuir i del calçat. Data límit: 14/01/2022.

Participació agrupada a la fira ACHEMA 2022 – Frankfurt- del 4 al 8 d’abril 2022, sector de la fabricació d’elements metàl·lics per a la construcció, fabricació de productes de cautxú i plàstics, fabricació de generadors de vapor, excepte calderes per a calefacció central, tractament i revestiment de metalls; enginyeria mecànica general per compte de tercers metal·lúrgia; fabricació de productes de ferro, acer i ferroaliatges, fabricació d’altres productes metàl·lics, fabricació de cisternes, grans dipòsits i contenidors de metall, forja, estampació i embotició de metalls; pulverimetal·lúrgia. Data límit: 31/01/2022.

Participació agrupada a la fira EISENWARENMESSE 2022 – Colònia – del 6 al 9 de març de 2022, sector de la fabricació de cisternes, grans dipòsits i contenidors de metall, fabricació d’altres productes minerals no metàl·lics, fabricació d’altres productes metàl·lics, fabricació de generadors de vapor, excepte calderes per a calefacció central Fabricació d’articles de ganiveteria i coberts, eines i ferreteria, fabricació d’elements metàl·lics per a la construcció forja, estampació i embotició de metalls; pulverimetal·lúrgia, tractament i revestiment de metalls; enginyeria mecànica general per compte de tercers, fabricació de maquinària i equip n.c.o.p.. Data límit: 01/02/2022.

Participació agrupada a la fira PLASTIMAGEN 2022 – Ciutat de Mèxic – del 8 a l’11 de març de 2022, sector de la fabricació d’altres productes metàl·lics Fabricació de cisternes, grans dipòsits i contenidors de metall, fabricació d’elements metàl·lics per a la construcció, fabricació de generadors de vapor, excepte calderes per a calefacció central forja, estampació i embotició de metalls; pulverimetal·lúrgia, tractament i revestiment de metalls; enginyeria mecànica general per compte de tercers. Data límit: 15/12/2021.

MÉS INFORMACIÓ
                                  
X