Blog
Mar 25

Convocades les bases dels Cupons ACCIÓ

Publicació de convocatòria, el proper 30 de març
Des de PlaMetall, la UPM seguim treballant per estar al dia dels ajuts i les vies de finançament i expansió del nostre negoci a nivell internacional. Avui us presentem els Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l’empresa, uns cupons de descompte econòmic directe que pots bescanviar per un servei expert en internacionalització, innovació o noves tecnologies.
Ja s’han publicat les bases del PROGRAMA DE CUPONS A LA INTERNACIONALITZACIÓ 2021, i la convocatòria es publicarà el 30 de març. Aquest programa  us permet contractar serveis professionals d’experts en internacionalització, oferts per proveïdors acreditats per la nostra entitat que, al mateix temps, està acreditada per ACCIÓ que assumeix el 100% del seu cost. Hi ha dues línies a tenir en compte.

LÍNIA A
Els serveis que pots demanar són si compleixes que has exportat menys del 25% de la teva facturació el 2020, vas facturar més de 100.000€ al 2020 i no vas demanar el mateix ajut aleshores.

QUÈ T’OFEREIX?
A) PLA DE PROMOCIÓ INTERNACIONAL de la teva empresa, que et permetrà seleccionar els productes i serveis, els països on tens més oportunitats, per quin canal has de vendre els teus productes o serveis, identificar potencials clients etc. Ajut màxim 2.500€
B) SUBCONTRACTACIÓ EXPORT MANAGER, per fer recerques d’agents, distribuïdors o clients, consolidació de xarxes, etc. Ajut màxim 4.000€

LÍNIA B
Si vas facturar més de 100.000€ el 2020, tens la web en anglès i disposes o pots redactar un Pla de Promoció Internacional:.

QUÈ T’OFEREIX?
A) INTERNATIONAL ETRADE. Anàlisi de la presència actual de l’empresa als canals digitals. Definició de l’estratègia digital internacional: selecció de mercats i públics objectiu, identificació de la proposta de valor, definició d’objectius, canals digitals i fases del cicle de venda en què es treballarà. Pla d’accions a canals digitals i anàlisi dels costos per dur-ho a terme. Ajut màxim 6.000€

Mira el pressupost per als serveis que t’interessi. Pots demanar fins a tres ajuts de cupons a la competitivitat i recorda que el 100% està subvencionat per ACCIÓ, la nostra entitat es pot encarregar de la gestió de l’ajut.

FORMULARI DE SOL·LICITUD

X