Blog
May 18

Coneix les oportunitats de negoci al Perú i Xile

Des de la UPM, seguim amb l’agenda internacional per fer créixer els nostres negocis arreu del món. El metall català també té noves oportunitats, després d’una pandèmia encara vigent, a l’Amèrica Llatina. En aquest cas, ens centrem en com donar-nos a conèixer al Perú i Xile. Per això, us oferim una nova webinar totalment gratuïta. Comptem amb dos ponents experts en la matèria: Salvador Esteva i Manuel Santos, directors d’Oficina Acció al Perú i Xile.
Teniu l’enllaç a ‘Inscriu-te’ per apuntar-vos.

Per què el Perú?
Aquest país té un mercat que l’any 2019 va créixer un 2,1% i ofereix oportunitats de negoci per a les empreses catalanes.
Aleshores, les exportacions catalanes van assolir els 228,1M d’euros. I un total de 2.221 empreses catalanes van exportar a un país que torna a tenir perspectives positives.

Per què Xile?
Els principals sectors amb majors oportunitats de negoci a Xile són el de l’alimentació, l’electrònica i l’electricitat, la indústria 4.0, la maquinària i béns d’equipament i l’economia circular. Les exportacions catalanes a Xile van assolir els 396,1M d’euros l’any 2019. I més de 3.000 empreses van exportar a Xile, un país que ofereix bones oportunitats de negoci.

Coordenades
Data: Dimecres, 26 de maig de 2021
Hora: de 15:30-16:30h

INSCRIU-TE!

Amb el suport de:

Consultes o més informació detallada a info@upm.org

X