Blog
Nov 04

Coneix les oportunitats de negoci al Pakistan amb una nova webinar!

El Pakistan és un país de 211 milions d’habitants on hi ha oportunitats comercials. Entre altres, les derivades de la maquinària de tot tipus: nova o de segona mà, especialment minera i industrial, però també mèdica i de l’àmbit sanitari. I des de l’àmbit productiu, ho constatem en els productes químics, farmacèutics, materials de construcció (lloses, ceràmiques, cautxú) i els sectors d’energia, medi ambient i tecnologies de seguretat i defensa.

Així doncs, la necessitat de millorar l’eficiència de la seva agroindústria per facilitar l’exportació d’aliments és un dels elements més repetits pel govern pakistanès, i per això també hi ha importants oportunitats en tecnologia als sectors làctic, càrnic i i agrícola. De la seva banda, Catalunya exporta principalment al Pakistan maquinària (29,3%), productes químics orgànics (10,3%) i plàstics (9,4%). En el seu conjunt, aquestes representen el 33,8% de totes les exportacions de l’Estat espanyol al Pakistan.

Per tot plegat, et proposem una webinar amb l’objectiu de conèixer millor aquest país des del punt de vista estratègic i empresarial dels nostres associats.

Ponents

José Diego, CEO Gulf Business Consulting

Talha Khan, Director Gulf Business Consulting Pakistan

Coordenades

Data: DIJOUS, 17 de novembre de 2022

Hora: de 9:30h a 10:30h

 

INSCRIU-TE!

X