Blog
May 13

Aprofundim en el mercat rus: et proposem un viatge de cinc dies!

Arran de la impossibilitat temporal de realitzar missions comercials presencials i, aprofitant  les noves eines de comunicació digital que ens permeten continuar fent negocis sense desplaçar-nos, estem organitzant una missió comercial virtual a Rússia que va més enllà de les sessions informatives que fins ara us hem plantejat. Es tracta de fer un viatge des de casa nostra però útil per creuar fronteres empresarials amb totes les eines necessàries. 

Com t’ho proposem?
Viatge virtual del 12 al 16 de juliol del 2021. Hem preparat una agenda de contactes B2B i reunions virtuals d’acord amb el perfil de cada empresa i les seves necessitats en el mercat rus. La missió pot incloure la realització d’entrevistes amb clients potencials, la selecció de representants, socis locals o distribuïdors, l’estudi de possibles inversions, etc. Tot adaptat a les teves necessitats. Així doncs, la preparació de les agendes es tancarà a través de l’oficina Econòmica i Comercial d’Espanya a Moscou.

Serveis inclosos 
•    Webinar informativa sobre les oportunitats de negoci a Rússia realitzada per l’Oficina Comercial a Moscou
•    Avaluació dels requeriments de les empreses
•    Reunió prèvia amb l’Oficina Comercial a Moscou per avaluar les possibilitats d’èxit i l’evolució del negoci
•    Informació sobre mercat de destí, estudis de mercat disponibles, estadístiques de comerç exterior personalitzades pels productes de l’empresa i informacions pràctiques
•    Agenda de negocis virtual. Les reunions es portaran a terme per videoconferència amb la supervisió de l’Oficina Comercial a Moscou i l’entitat
•    Assessorament i seguiment personalitzat
•    Valoració de les accions de seguiment un cop realitzada la missió

Per què Rússia?
Rússia és un gran mercat que presenta diferents oportunitats de negoci per a les empreses catalanes en molts sectors. En la webinar informativa, vam constatar que les exportacions catalanes van augmentar un 9% l’any 2019 fins arribar als 666,6 milions d’euros. Això representa el 32,5% de les exportacions de l’Estat espanyol a Rússia. Per la seva banda, Catalunya exporta principalment a Rússia peces de vestir (23,8%), maquinària (12,9%) i perfumeria i cosmètica (9,9%). Per tant, el metall té mercat per recórrer.

Despeses de participació
•    Cost per agenda personalitzada virtual a Moscou: 500€ (+IVA)
•    Quota d’inscripció: 350€ (+IVA) . Per a empreses no associades 450€ +IVA

INSCRIU-TE!

Consultes o més informació detallada a info@upm.org

Amb el suport de:

X