Blog
Mar 25

La UPM, present a l’Advanced Factories Expo & Congress: Invitacions gratuïtes per a tots els interessats

La UPM fa un pas més per consolidar el metall i la importància de la nostra patronal i confirma la seva assistència al proper Saló Advanced Factories amb la presència d’un expositor propi. A més, oferim de forma exclusiva l’entrada gratuïta a tots els interessats. Tan sols heu de demanar-les especificant el vostre nom i cognoms a través del correu direccion@upm.org

El proper 29, 30 i 31 de març se celebra al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), una nova edició de l’Advanced Factories. Aquest, s’ubica a la plaça de Willy Brandt, 11-14 08019 de Barcelona.
La Unió Patronal Metal·lúrgica també participarà amb un stand propi per donar veu al metall català, la importància de comptar amb la nostra patronal i tot el catàleg de serveis. Esperem trobar-nos amb tots vosaltres!

Registra’t amb la nostra invitació Business Pass i descobreix a través de l’Advanced Factories 2022, les eines i idees per impulsar l’automatització i la robotització del teu centre manufacturer. Descobriràs les darreres solucions per a la transformació digital de la teva planta de producció i fer front als reptes de producció i sostenibilitat que el futur ens presenta.

CONNECTA’T A L’ADVANCED!

X