Contacta'ns al 933 18 08 28

Qui som?

Unió Patronal Metal·lúrgica (UPM) va ser constituïda l’any 1977. És l’organització patronal de les empreses, les entitats territorials i les entitats sectorials de la indústria i dels serveis del metall de la província de Barcelona. El gran volum d’empreses del sector ubicades a la província fa que la UPM sigui la patronal regional del metall més important del sud d’Europa i lideri el conjunt de l’activitat a Catalunya.

 

Directa i indirectament a través de les entitats associades agrupa i representa unes 18.500 empreses, que ocupen un total de prop de 250.000 treballadors, la qual cosa converteix UPM en un interlocutor imprescindible en el món empresarial i en el representant més important del metall.

MISSIÓ

Ser l’organització empresarial del metall catalana que integra, lidera, dinamitzar i dóna suport a les empreses i associacions del sector. Volem tenir projecció internacional i prestigi, i ser un referent per la nostra capacitat d’innovació i excel·lència

VISIÓ

Unir, representar, impulsar i defensar els interessos empresarials del sector metall i de l’economia catalana. Fomentar la creativitat i l’esperit emprenedor. Potenciar el permanent desenvolupament i progrés de les persones i organitzacions. Donar resposta flexible i adaptada a les necessitats dels socis, afavorint la col·laboració i prestant serveis innovadors, eficients i de qualitat

Per tal d’oferir-li una atenció més personal i eficient, volem recordar-li els contactes dels diferents departaments d’UPM via email:

Departament Jurídic Laboral
Marisol Morales                           laboral@upm.org

Departament de Formació
Magda Grau                                  formacion@upm.org

Departament d’administració
Jose Manuel Manteca                 administracion@upm.org

Departament d’internacional
Josep Maria Campanera              jmcampa@upm.org

Departament de secretaria General i suport
Magda Franco                                direccion@upm.org
Mari Carmen Zabala                     laboral@upm.org

Li recordem també el telèfon de contacte d’UPM: 933180828

Valors

Unitat

Som la patronal del metall amb veu pròpia i amb capacitat d’encapçalar un projecte integrador, divers però comú.

Compromís

Tenim vocació de lideratge i volem ser el referent del metall davant del sector, associats, agents socials i  administració.

Professionalitat

Som una organització pro-activa, que s’adapta als canvis, amb eficàcia, eficiència i innovació en funció dels objectius de l’entitat.

Servei

Atenem de manera satisfactòria als associats donant una resposta amable i de qualitat.

X