Blog
Mar 02

Ens sumem a la indignació pels actes vandàlics viscuts

Dissabte passat es va convocar d’urgència l’acte de diumenge passat a Foment del Treball per llegir un dur i contundent comunicat demanant responsabilitat a les institucions i als partits, condemna sense matisos a la violència, el vandalisme i saqueig comercial, suport als Mossos , Guàrdia Urbana i resta policies locals, etc.

Des de la Unió Patronal Metal·lúrgica, UPM, ens fem nostre i compartir el discurs de les patronals participants. Així doncs, valorem molt positivament l’acte, ja que va representar un punt d’inflexió, i encara que tard, va desencadenar el suport clar als Mossos i la condemna a la violència per part del Govern, etc.

Com a conseqüència d’aquest acte, també va ser la reunió que vam celebrar dijous passat amb HC Interior, HC Empresa i Coneixement, Major Trapero i altres responsables d’interior i empresa. La reunió va ser dura i contundent, i va servir per traslladar el malestar empresarial amb el que està passant.

Per tot plegat, està previst fer un gran acte de la societat civil (Foment, Pimec, Cercle Economia, entitats culturals, esportives, etc.) el proper dijous dia 4 al matí a Barcelona, per insistir en la condemna a la violència i demanar solucions definitives a un problema que comença a ser sistèmic (sobretot a Barcelona), però sobretot i també, per demanar que cal treballar per la recuperació social i econòmica del país, per construir un gran pacte de país entre partits-societat civil, per protegir l’estat del benestar, etc.

L’acte serà presencial. Us adjuntem la informació: JA N’HI HA PROU, CENTREM-NOS EN LA RECUPERACIÓ”, es presentarà el proper dijous, dia 4 de març a les 12 hores (apertura de portes a les 11,15 hores) a les instal·lacions de l’Estació del Nord (C/ d’Alí Bei, 80 – 08013 Barcelona)

 

Si us voleu adherir, envieu un correu a msanchez@foment.com indicant el vostre interès (abans de dimecres 3 de març a les 14 hores). Addicionalment, per inscriure-us a  l’esdeveniment, que es durà a terme en format presencial i seguint la normativa vigent del Procicat, hauríeu de remetre un correu electrònic a acteempresarialdia4@solsonacomunicacion.com amb les vostres dades (nom, cognom, entitat a la que representa, càrrec, DNI i número de telèfon).

X